Kursus iSEO og Digitalindholds­optimering

- for skribenter, redaktører, webmastere, mfl. 

Kurset kort: Du lærer, hvordan du strukturerer din tekst og dit indhold til søgemaskiner. Hvordan du finder de mest anvendte søgeord indenfor det emne du ønsker at skrive om,, og hvordan du finder nye, relevante emner som din målgruppe efterspørger.
Del:

Som tekstforfatter, webmaster eller redaktør for jeres hjemmeside og digitale kanaler, er det afgørende at du både skriver til jeres målgrupper og til søgemaskiner. Men hvilke regler og konventioner skal man overholde, og hvordan optimerer man sin tekst og sit layout, for at sikre gode placeringer i søgemaskiner? Og hvad er det egentlig målgruppen søger svar på? Kan man med simple metoder, finde nye emner at skrive om, de dage hvor det kniber? Alt dette får du svar på, på dette kursus i indholdsoptimering.

Kurset er for dig, som ønsker at lære at øge chancen for at dine tekster bliver fundet, og at de svarer på det læserne efterspørger.

Kurset er ikke et skrive kursus – det går vi ud fra, at du har styr på. Fokus er på, de faktorer der spiller ind i forhold til på samme tid at optimere jeres placeringer på søgemaskiner og tilgodese jeres målgrupper.

Kurset afholdes løbende

For at kunne tilpasse kurserne til deltagernes behov, afholder vi kurser, når der er nok forhåndstilmeldte. Typisk afholdes kurset kvartalsvis.

Du kan uforpligtende forhåndstilmelde dig i formularen nedenfor. Når der er nok tilmeldte til at garantere afholdelse, bliver alle deltagere kontaktet, så vi kan koordinere den bedste dato for jer.

Adresse:

ActOn-CPH
Helsingørsgade 52A
3400 Hillerød

Kurset afholdes i det kreative kontormiljø hos ActOn CPH midt i Hillerød. Der er nem adgang til parkering og offentlig transport.

Kontakt os endelig med spørgsmål eller forespørgsler her

Pris og tilmelding:

Pris pr. deltager: kr. 3.495,-
Gruppe pris (max 8 deltagere): kr. 20.995,-

Tilmeld dig

Alle priser er eks. moms.

Du kan anmode om en gruppetilmelding i tilmeldingsformularen her

Hvorfor skal du deltage?

Langt de fleste besøg på jeres hjemmeside starter med en søgning i Googles søgemaskine. Googles algoritme er skabt til, at finde og sortere det indhold der er mest relevant, for de ord der bliver søgt på. Faktisk fortæller jeres kunder Google helt åbent og ærligt, præcis hvad de leder efter igennem deres søgninger. Det bedste indhold er derfor det, der giver konkrete svar på disse forespørgsler, da det både vil hjælpe jeres kunder, skabe relationer til virksomheden og rangere godt i Googles søgeresultater.

Hvis du dagligt eller ofte skriver tekst til nettet og ønsker at blive bedre til at optimere dem – både til dine læsere og til søgemaskiner, så er dette kursus i indholdsoptimering for dig.

Du får svar på spørgsmål såsom: 

 • Hvilke tekniske elementer skal jeg være opmærksom på, når jeg strukturere min tekst for at øge sandsynligheden for gode placeringer på Google?
 • Jeg har en idé til et emne, men efterspørges det?
 • Hvilke ord og termer skal jeg bruge i min tekst, for at øge sandsynligheden for at den bliver fundet?
 • Hvilke emner ønsker mine læsere eller kunder at læse om, som jeg ikke selv har tænkt på?

Hvad lærer du på kurset?

På kurset får du indsigt i de faktorer der er vigtigst for om dine tekster bliver fundet online.

Du introduceres for en simpel metode til søgeordsanalyse og emneafdækning for redaktører og tekstforfattere

Du lærer hvordan du strukturerer din tekst og sætter den op, så den får bedre placeringer på søgemaskiner.

Du lærer også, hvordan du finder spørgsmål som dine læsere eller kunder leder efter svar på, og som du kan anvende som emner til jeres blog, nyhedsbreve, artikler, FAQ’er og andet.

Sidst men ikke mindst, så lærer du, hvordan du nemt kan teste dine eksisterende sider, så de også kan optimeres.

Hvad får din organisation ud af kurset?

Med mere relevant indhold og mere optimerede tekster som følger SEO standarder, øges jeres digitale tilstedeværelse og i bør derfor tiltrække mere relevant trafik til jeres digitale kanaler. I får både værktøjerne til at skabe mere effektivt indhold fremadrettet og til at teste værdien af det indhold I allerede har skabt. 

Agenda for dagen

Kurset er en kombination af præsentation, dialog, øvelser og aktiv deltagelse. I løbet af dagen får du en grundig indførelse I, hvordan du udfører en optimering af dine tekster og igennem øvelserne tester du det i praksis. 

 • Morgenkaffe og præsentation af deltagerne
 • Hvordan ser Google en hjemmeside?
 • Digital vs analog tekst - hvordan læser vi online
 • Skriveøvelse
 • Gennemgang af skriveøvelsen
 • Skriv for at blive fundet - tips og tricks til optimering af digital tekst
 • Simpel søgeordsanalyse for ikke-teknikkere
 • Frokost
 • Struktur og teknik: De vigtigste faktorer for gode placeringer på søgemaskiner
 • Optimering af teksten fra tidligere
 • Gennemgang af den optimerede tekst
 • Test og optimering af eksisterende indhold
 • Hvordan finder man nye emner som målgruppen søger?
 • Afrunding og netværk
 • Evaluering

Hvem er kurset for?

Kurset er for dig som har mere fokus på at skrive end at optimere jeres digitale tilstedeværelse, men som ønsker at få en bedre forståelse for, hvordan du får mest muligt ud af dit arbejde.  

Typiske deltagere er skribenter, redaktører, webmasters, forfattere, digitale marketing medarbejdere, administrative medarbejdere og tekstforfattere.

Feedback fra tidligere deltagere

Tilmelding til Kursus i indholdsoptimering

Vi har aldrig mere end 8 deltagere på et kursus. Det er din sikkerhed for at der er tid til din læring og dine spørgsmål. Ved at udfylde og sende formularen anmoder du om en plads på kurset. Du modtager en bekræftelse på din forhåndsreservation når den er godkendt og vil kort tid efter modtage mere information.

Kursus i indholdsoptimering

Praktisk information

Parkering

Der findes gratis parkering i forbindelse med kursusstedet.

Offentlig transport

Bus 301, 302 og 307 kører lige til døren fra Hillerød Station.

Afmelding, sygdom og udeblivelse

Ved afmelding, sygdom og udeblivelse henvises til vores salgs- og leveringsbetingelser

Ofte stillede spørgsmål

For at sikre kvaliteten og tid til den enkelte er der maksimalt 8 deltagere på et kursus. Ved kurser med færre end 4 deltagere forbeholder vi os retten til at flytte og slå kurser sammen.

Et kursus i indholdsoptimering giver indsigt i, hvordan søgemaskiner vurderer dit indhold og hvilke faktorer du som minimum skal tage højde for. Samtidig lærer du at afdække mange af de søgeord og termer, som din målgruppe søger på, så du kan skrive mere relevant og målgruppeorienteret.

Der findes mange “bliv bedre til at skrive” kurser på nettet. Dette er ikke et af dem.

Underviserne på dette kursus er eksperter i digital kommunikation og markedsføring. Derfor er kursets fokus på, at få det meste ud af det indhold I producerer, ikke på formuleringer og webkommunikation.

Med al sandsynlighed nej – i hvert fald ikke lige med det samme.

Der er så mange faktorer der spiller ind for at rangere højt på Google, at vi ikke kan garantere placeringer efter et kursus i indholdsoptimering. For eksempel, hvor gode tekster dine konkurrenter skriver.

Dine tekster vil være optimeret i langt højere grad og det vil øge sandsynligheden for bedre placeringer.

Alle som udarbejder indhold til hjemmesider, blogs, nyhedsbreve og andre digitale medier og som føler, at de kunne få mere ud af indholdet end de gør i dag.

Et kursus i indholdsoptimering giver en grundlæggende og grundig introduktion, så forudgående forberedelse bør ikke være nødvendig.

Du bør have godt overblik over, hvilke målgrupper du skriver til. Det er muligt at medbringe nogle af de tekster du tidligere har skrevet, så du undervejs i forløbet, kan vurdere dem, i forhold til det du lærer på kurset.

Vi går meget op i at deltagerne får det maksimale ud af hvert kursus. Derfor forventer vi aktiv og konstruktiv deltagelse. 

Inden deltagelsen modtager du et link til et spørgeskema, som giver os indsigt i behov og mulighed for at tilpasse dagens undervisning til deltagerne. Det er vigtigt at spørgeskemaet udfyldes i god tid inden dagen.

På dagen er forplejning i form af kaffe, the, vand og frokost inkluderet. Der er adgang til wifi. Har du særlige behov, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål? 

Vi er her for at hjælpe, så har du spørgsmål eller vil du være sikker på at dette kursus er rigtigt for dig og din organisation, så kontakt os endelig.

Del: