Kurser idigital markeds­føring

Del:

Hos Digital Markedsføring ApS udvikler vi kurser i digital markedsføring der er fuldstændig skræddersyet til dagens behov i danske virksomheder. Kurserne er udviklet i Danmark og er syretestet sammen med virksomheder i forskellige brancher, for at sikre at de er relevante for et bredt udvalg af danske virksomheder og organisationer. Vores mål er at gøre alle kurser så handlingsorienterede, at du allerede dagen efter kurset, kan begynde at anvende det du har lært.

Alle undervisere hos Digital Markedsføring ApS arbejder professionelt med de områder de underviser i. Det sikrer dig den nyeste viden indenfor området.

Samtidig sikrer vi i videst udstrækning en passende sammensætning af deltagere og kompetenceniveau på kurset, så du får mest muligt ud af både indhold og sparring med andre deltagere. Udover viden ønsker vi også, at du kommer fra kurset med et forbedret netværk.

Erhvervsrelevante kurser i digital markedsføring

Vi udvikler og udbyder en række kurser i digital markedsføring, digital strategi, online marketing, content marketing, rapportering og SEO og indholdsoptimering. Vi opdaterer løbende indholdet på hvert kursus og tilpasser hvert kursus efter deltagerne fra gang til gang.

Digital Marketing Strategi

- grundlaget for jeres digitale tilstedeværelse

Lær hvordan du igennem vidensindsamling og analyse skaber en kundeorienteret digital marketing strategi. På kurset bliver du introduceret til et struktureret framework, og du bliver fortrolig med processen med at skabe en digital marketing strategi. Udover kursusdagen, modtager du også op til en times telefonisk sparring på den digital marketing strategi, du har udviklet med baggrund i kurset. Så er du sikker på, at komme rigtigt i gang. 

Læs om kurset og tilmeld dig
POPULÆRT

Digital Analyse

- lær at foretage et digitalt servicecheck

Lær hvordan du foretager et digitalt servicecheck af jeres digitale kanaler og tilstedeværelse eller en konkurrents. På kurset får du indsigt i, hvordan du gennemfører en analyse der giver et statusbillede af jeres digitale tilstedeværelse. Analysemetoden som du lærer på kurset, kan med fordel foretages flere gange om året og hjælper jer med at identificere de områder, hvor I her og nu kan skabe mest værdi online.

Læs om kurset og tilmeld dig
POPULÆRT

SEO og indholdsoptimering for skribenter

- praktisk tekst- og indholdsoptimering for redaktører

Lær hvordan du får mere ud af jeres indhold. På kurset lærer du, hvordan søgemaskiner vurderer og prioriterer indhold og hvordan du optimerer dine tekster og sider så de får de bedste forudsætninger for gode placeringer på søgemaskiner. Du lærer hvordan du afdækker relevante søgninger i relation til de emner du ønsker at skrive om og du får indsigt i metoder til at strukturere indhold bedre. 

Læs om kurset og tilmeld dig
POPULÆRT

Kravspecifikation

- få mest muligt ud af jeres næste hjemmeside

Undgå faldgruberne forbundet med digitale projekter. På kurset lærer du hvordan du skaber en gennemarbejdet kravspecifikation til jeres næste hjemmeside, intranet, app eller webshop. Du lærer at afdække jeres behov og strukturere dem, at indhente sammenlignelige tilbud fra bureauer og samarbejdspartnere og at føre dialogen med jeres valgte samarbejdspartner til projektet. Du ser eksempler på tilbud og får en forståelse for processen med at skabe en hjemmeside og hvilke faldgruber I skal være opmærksomme på.  Allerede på kurset, begynder du at udfylde den kravspecifikation guide som du modtager som en del af kurset.

Læs om kurset og tilmeld dig

Digital Rapportering

- tydeliggør værdien af jeres arbejde

På kurset lærer du at identificere og rapportere på jeres fremskridt digitalt. Du lærer hvordan I sætter relevante mål på tværs af digitale kanaler og hvordan I binder målene sammen med jeres overordnede forretningsmål. Du modtager også et eksempel på en skabelon, som du efter kurset kan anvende til at rapportere på jeres fremskridt.

Læs om kurset og tilmeld dig

Content Strategi / Content Marketing

- byg relationer og loyalitet online

OBS: Nye datoer lanceres i starten af det nye år. Relevant og målgruppeorienteret indhold er en af de mest effektive metoder til at brande og markedsføre jeres virksomhed. På dette kursus introduceres du til, hvordan man skaber en gennemarbejdet content strategi, der indeholder relevante og konkrete mål og som sikrer, at I får det maksimale ud af jeres indhold. Som en bonus modtager du en gennemtestet content kalender, som I kan anvende til at planlægge jeres indhold fremover.

Kurset opdateres og nye datoer lanceres snart

3 grunde til at vælge et af vores kurser i digital markedsføring:

  1. Alle kurser i digital markedsføring er udviklet på dansk i Danmark. Vi gør ikke brug af standardiseret Engelsksproget kursusmateriale, men udvikler selv kurserne. Det sikrer dig, at de er relevante og lettilgængelige.
  2. Vi tilpasser kurset til dig. En del af værdien ved at deltage på et af vores kurser i digital markedsføring, er at møde ligesindede i andre organisationer, som står med lignende udfordringer. Derfor følger vi løbende tilmeldingerne til vores kurser, for at sikre den optimale oplevelse for deltagerne. Vi tillader os også at tage kontakt til dig, hvis vi vurderer, at du kunne få mere ud af at deltage på kurset på et andet tidspunkt.
  3. Alle undervisere arbejder til dagligt med de områder de underviser indenfor. Det sikrer dig den nyeste og mest opdaterede viden indenfor feltet.

Tilfredshedsgaranti

Vi er sikre på, at du vil få stort udbytte ud af at deltage på vores kurser i digital markedsføring. Men skulle du ikke være tilfreds efter at have deltaget på et af vores kurser, så får du 50% af kursusbeløbet tilbage – uden at vi stiller spørgsmål. 

Det er din garanti for, at du får det maksimale udbytte ud af din værdifulde tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et kursus hos Digital Markedsføring ApS.

Har du spørgsmål? 

Vi er her for at hjælpe. Så har du spørgsmål, eller vil du være sikker på at et kursus er det rigtige for dig og din organisation, så kontakt os endelig.

Del: